Aalsmeerplein 6hs, 1059 AS Amsterdam

Een speels ingedeeld appartement van ca. 63m2 met tuin op het noorden en een vrijstaande berging. Deze begane grondwoning ligt aan het Aalsmeerplein, stadsdeel Zuid, Hoofddorppleinbuurt / Schinkelbuurt!

Het appartement behoord tot het appartementencomplex “Westlandgracht 243-259 / Aalsmeerplein 5-8 / Aalsmeerweg 98 – 124 / Abbenesstraat 3-15”, en is gelegen op eigen grond.

Het doorzon appartement met een tuin op het noorden, bestaat uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een separaat toilet.

Verder beschikt de woning over een vrijstaande berging in de tuin.

De woning is gelegen nabij de historische begraafplaats Huis te Vraag. Deze bijzondere historische plek wordt gekenmerkt door rust en groen. De begraafplaats, die overdag openbaar toegankelijk is, is niet meer in gebruik en wordt extensief beheerd.

Qua voorzieningen voorziet het nabijgelegen Delflandplein in de dagelijkse behoefte.

Op ca. 850 meter vanaf het Aalsmeerplein gelegen buurtwinkelcentrum zijn enkele supermarkten, winkels en voorzieningen gehuisvest. Op 400 meter afstand is tevens een vestiging van Albert Heijn supermarkt op de Rietwijkerstraat gelegen. Verder zijn in de buurt nog het Hoofddorpplein en de Zeilstraat. Het bruisende Vondelpark ligt op 1,2 kilometer fietsen/lopen en het historische Olympisch Stadion ligt hemelsbreed 500 meter verderop. Achter het Spijtellaantje ligt de Schinkel. Via dit water zijn de Nieuwe Meer en de grachten van de binnenstad in korte tijd bereikbaar.

Het Aalsmeerplein is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Metrohalte Henk Sneevlietweg ligt op 1 kilometer afstand.

Vanuit hier gaan rechtstreekse metro’s naar (Intercitystations) Centraal Station, Sloterdijk,

Lelylaan, Amsterdam Zuid en Bijlmer Arena. De oprit naar de A10 ligt op 500 meter afstand.

Op loopafstand ligt bushalte Aalsmeerplein, waarvandaan directe bussen naar

Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Lelylaan en Hoofddorp rijden.

Indeling:

Middels een eigen entree is er toegang tot het tochtportaal, waarbij je vervolgens in de hal komt die je naar alle vertrekken leidt.

De doorzon woonkamer met open keuken heeft aan de achterzijde openslaande deuren, waardoor je toegang hebt tot de tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koel/vriescombinatie, combi oven/magnetron, vaatwasser en een 5-pits gaskookplaat. Tevens tref je in de keuken de wasmachineaansluiting en de C.V.-ketel.

In de hal bevindt zich de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, alsmede het separate toilet met fontein. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en deze heeft ook openslaande deuren naar de tuin. De tuin is op het noorden gelegen en beschikt aan de achterzijde over een vrijstaande houten berging.

Ben je op zoek naar een appartement met tuin in de Hoofddorpplein / Schinkelbuurt, waarbij je binnen 15 minuten in het gezellige en drukke centrum van Amsterdam bent, dan is dit je kans!

Bijzonderheden:

 • Woonoppervlakte ca. 62,9 m2 / bruto vloeroppervlakte ca. 70,5 m2
 • Achtertuin op het noorden van ca. 12 m2
 • Vrijstaande berging van ca. 5,4 m2
 • Verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel; Remeha Avanta 28C (2020)
 • Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
 • Energielabel D
 • Gedeeltelijk dubbele beglazing
 • Betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (Zuid 2.3). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • De actieve VvE Westlandgracht 243-259 / Aalsmeerplein 5-8 / Aalsmeerweg 98 – 124 / Abbenesstraat 3-15 wordt beheerd door Minerva Vastgoedbeheer
 • De maandelijkse servicekosten bedragen € 108,99
 • Ouderdomsclausule is van toepassing.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je!

Vraagprijs € 490.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.