Kempenlaan 143 Kempenlaan 143 VERHUURD

Kempenlaan 143, 1066 RB Amsterdam

Wij mogen u aanbieden een ruim, licht appartement met een terras op het zuidwesten,

van ca. 85m2, gelegen in Nieuw West (Sloten).

Het appartement beschikt over drie kamers (voorheen 4), wordt gestoffeerd/gemeubileerd opgeleverd en is op de 1e verdieping, aan de groene en gemeenschappelijke binnentuin, gelegen.

Tevens beschikt het complex over een lift. In de directe omgeving treft u de winkels aan het Belgiëplein, sportfaciliteiten en scholen. Recreatiegebied Nieuwe Meer is op loopafstand.

Er is een goede aansluiting op het openbaar vervoer met een directe verbinding naar het Leidseplein, de Dam en Centraal Station met Tramlijn 2. Tevens heeft u een goede aansluiting op de snelweg A-4 / A-10 en heeft u geen parkeervergunning nodig om uw auto op de openbare gelegenheid te parkeren.

 Indeling:

Entree, hal, ruime bergkast, slaapkamer, woonkamer met open keuken voorzien van alle apparatuur en toegang tot het terras op het zuidwesten. Badkamer met ligbad, wastafel, wasmachine en droger, separaat toilet. Eet/werkkamer met balkon op het noordoosten.

De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de keuken, badkamer en toilet, welke zijn betegeld.

 

Huurperiode: 12 maanden + 12 optiemaanden

Waarborgsom: 2 maanden huur

Aanvaarding: Per direct

Bijzonderheden:             - roken niet toegestaan

                                           - huisdieren niet toegestaan

 

Huurprijs € 1.200,-- per maand, exclusief gas, water, elektra en aansluiting kabel/TV/internet