Amsterdam Schoolstraat 6B VERKOCHT

Eigentijds comfort achter een authentieke gevel!

Dit appartement met een woonoppervlakte van circa 72 m2 en een balkon op het westen gelegen, is een onderdeel van het hoogwaardig in 2011 uitgevoerde renovatieproject “De 11 pandjes”, in opdracht van de woningcorporatie Eigen Haard. Hierbij is de originele voorgevel behouden en in zijn geheel in oude glorie hersteld en is de fundering volledig vernieuwd.

Het goed onderhouden appartement bestaat uit een doorzon woonkamer met open keuken, badkamer, twee slaapkamers en balkon.

De locatie is fantastisch: direct gelegen aan het bekende Vondelpark en de Overtoom, stadsdeel Amsterdam-West. Daar combineert u de rust van een park met de levendigheid van de stad.
In nog geen tien minuten fietst u naar het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Leidseplein en de P.C. Hooftstraat. Bent u werkzaam in het zakendistrict Zuidas? Dan bent u in nog geen 12 minuten fietsen, door het heerlijke Vondelpark, op uw bestemming.
Op de Overtoom treft u diverse winkels, zo zijn Supermarkt Albert Heijn en Chabrol Wines om de hoek gelegen, net zoals diverse leuke restaurants en cafés. Het Vondelpark is slechts op 2 minuten lopen gelegen, alwaar u verschillende speelactiviteiten voor kinderen treft, het Open Luchttheater, een tennisvereniging en diverse horecagelegenheden.
In de directe omgeving vindt u scholen, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen.
Meerdere trams en bussen stoppen om de hoek op de Overtoom. Met tramlijn 1 bevindt u zich in ca. 20 minuten op het Centraal Station en zelfs in ca. 4 minuten op het Lelystation, waarna u met 1 tussenstation een directe treinverbinding heeft naar Schiphol airport.
En wilt u met de auto de stad uit, dan bent u zo op de ring A10.

Aan het parkeren is ook gedacht! Onder de nieuwbouw aan de overkant van de straat is een parkeergarage gerealiseerd, waarin 11 parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor de bewoners van De 11 Pandjes. Het huren van een parkeerplaats bedraagt € 198,-- per maand.

Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement, nabij het bekende Vondelpark, waar het rustig, gezellig en alles binnen handbereik is, dan is dit uw kans!

Indeling:
Entree, algemene trappenhuis.
Toegang tot het appartement op de 1e verdieping. U komt in de ruime hal, alwaar u toegang heeft tot diverse vertrekken, zoals de badkamer die is voorzien van een douche en een dubbel wastafelmeubel, een separaat toilet met fontein, de slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, inpandige berging met de C.V.-installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook de doorzon woonkamer geeft u toegang tot het balkon dat op het Westen is gelegen. De open keuken bevindt zich in de doorgang van de woonkamer en is voorzien van Bosch inbouwapparatuur, vaatwasser, oven, magnetron, 5-pitsgasstel, RVS afzuigkap en heeft een natuurstenen topping.
Aan de voorzijde treft u de 2e slaapkamer.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte ca. 72 m2 / bruto vloeroppervlakte ca. 87m2 (NEN-2580 rapport aanwezig);
- Balkon ca. 5 m2;
- Volledige dubbele beglazing aanwezig;
- De gehele woning is voorzien van een eikenhouten vloer;
- Erfpacht, eigendom Gemeente Amsterdam, afgekocht tot 31-01-2062.
- Bouwjaar 2011;
- C.V.-ketel, type Intergas (2011);
- Ingebouwde kluis in master bedroom (De Raat Eurosafe Neurton Star II – verzekerde kostbaarheden tot € 50.000,--)
- De VvE 11 Pandjes wordt professioneel beheerd door VvE Beheer – Eigen Haard en bestaat uit 11 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten bedragen € 125,43.

Via deze link treft u meer informatie over de woning:

 https://www.27huis.nl/woningaanbod/koop/amsterdam/schoolstraat/6-b?iscustom=true&take=10

Nieuwsgierig geworden? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Aanvaarding per 01 oktober 2017.