Amsterdam Ten-Katestraat 24-1 Vraagprijs € 225.000,-- k.k.

 

Ten Katestraat 24-1, 1053 CG Amsterdam

Een leuk appartement van ca. 42 m2 gelegen midden in de gezellige Ten Katebuurt!

Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping en bestaat uit een lichte woonkamer met open keuken, een badkamer, een slaapkamer en een balkon. In 2008 is het gehele complex gerenoveerd en gesplitst. 

De ligging van het appartement is ideaal. Om de hoek zijn De Hallen te vinden, alwaar u niet alleen leuke restaurants treft, maar ook een bioscoop, bibliotheek, creatieve bedrijven en een hotel. Op de Ten Katemarkt, Kinkerstraat, De Clercqstraat en de Bilderdijkstraat kunt u o.a. terecht voor de dagelijkse boodschappen. Het centrum, de gezellige Jordaan met de prachtige Westerkerk, zijn binnen 5 minuten bereikbaar, maar ook het Westerpark en het Vondelpark zijn niet ver gelegen.

In de directe omgeving vindt u scholen, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen.

Aansluitingen met tram en bus, maar ook de uitvalswegen (A2, A4, A10) zijn op korte afstand bereikbaar.

Bent u op zoek naar een leuk appartement midden in de Ten Katebuurt, waar alles binnen handbereik is, dan is dit uw kans!

  Indeling:

Entree algemene trappenhuis.

De entree van het appartement bevindt zich op de 1e verdieping, woonkamer aan de voorzijde met open keuken die voorzien is van een oven, 4-pits gaskookstel en een koel/vriescombinatie.

 

Vanuit de woonkamer is de slaapkamer toegankelijk. De badkamer heeft de beschikking over een ligbad, wastafel, toilet en een wasmachine-aansluiting. 

 

Aan de achterzijde bevindt zich een balkon van ca. 6 m2.

 

 Bijzonderheden:

 - Woonoppervlakte 41,80 m2 (NEN-2580 rapport aanwezig); (Bruto ca. 50m2)

 - Balkon 5,30 m2;

 - Dubbele beglazing;

 - Bouwjaar -1906 / 2008 volledige renovatie;

 - C.V.-ketel, type Intergas (2008); 

 - Eigendomsclausule van toepassing;

 - Gelegen op erfpacht op basis van Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1994. Eerstvolgende herzieningsdatum 01-01-2057.       Er  zal geleverd worden met een Groene opinie. Erfpachtcanon € 500,-- per jaar; 

 - De VvE “Ten Katestraat 24 bovenwoningen”, bestaande uit 4 appartementsrechten en wordt in eigen beheer gevoerd. De servicekosten bedragen € 25,-- per maand.

Via onderstaande link treft u meer informatie over u woning


https://www.27huis.nl/woningaanbod/koop/amsterdam/ten-katestraat/24-1?iscustom=true&orderby=3&orderdescending=true&take=20

 

 Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met u!

 

 Vraagprijs € 225.000,-- k.k.

 

 Aanvaarding in overleg.