VERKOCHT

Bataviastraat 67C, 1095 EP Amsterdam

Ben je op zoek naar een starterswoning in de hippe en leuke Indische buurt, Amsterdam-Oost, dan is dit goed onderhouden appartement zeker iets voor jou!

Dit lichte 2-kamer appartement, heeft een totale woonoppervlakte van ca. 26 m2 en ligt aan de achterzijde van het complex.

Het is gelegen in een rustige straat in de Indische buurt in Amsterdam-Oost en maakt onderdeel uit van de Batikblokken gebouwd in 1926, in de stijl van de Amsterdamse School naar ontwerp van architect Cornelis Kruyswijk.

In 2011 is het gehele complex hoogwaardig vernieuwbouwd met o.a. een nieuwe fundering en kozijnen met dubbele beglazing, maar met het behoud van de oorspronkelijke uitstraling.

Het appartement heeft de beschikking over een woonkamer, een moderne keuken, een slaapkamer, een badkamer en een balkon op het Noorden.

Het complex is gelegen in het hippe gedeelte van Amsterdam-Oost in de Indische buurt dichtbij het Flevopark. Op loopafstand bevinden zich het Javaplein en de Javastraat met leuke cafés, koffietentjes en restaurants, maar ook met een diversiteit aan winkels. Ook kun je hier terecht voor je gewone dagelijkse boodschappen.

De snelwegen A10 en A1 liggen dichtbij. De tramlijnen 3 en 14 en buslijn 37 en 65 stoppen bijna voor de deur. Het Muiderpoortstation is ook snel te bereiken. Het centrum van Amsterdam is op slechts 10 minuten fietsafstand. Zie voor meer informatie over parkeren amsterdam.nl/parkeren.

Indeling:

De algemene voordeur geeft je toegang tot het gezamenlijke trappenhuis. Op de 1e verdieping bevindt zich de toegangsdeur van het appartement.

Bij binnenkomst kom je direct in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, oven/magnetron en een natuurstenen aanrechtblad. Ook is in de keuken de C.V.-ketel gesitueerd, alsmede de aansluiting van de wasmachine. Het balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk via openslaande deuren.

De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een inloopdouche en een toilet.

Door middel van een schuifdeur heb je toegang tot de slaapkamer.

 

Bijzonderheden:

 • Praktisch en goed ingedeeld 2-kamer appartement
 • Woonoppervlakte ca. 26,1 m2 / bruto woonoppervlakte ca. 29,6 m2 (NEN-2580 rapport aanwezig)
 • Balkon gelegen op het Noorden ca. 5 m2
 • Bouwjaar ca. 1926 / vernieuwbouwd 2011
 • Volledig geïsoleerd
 • Gehele woning is voorzien van een eikenhouten visgraatvloer
 • Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel (Intergas, 2011)
 • De inbouw vaatwasser en wasmachine zijn onlangs vervangen
 • Zowel het complex (houtwerk buitenzijde), als de woning zijn in 2020 geschilderd
 • Gehele complex is voorzien van een nieuwe fundering
 • De woning is gelegen op erfpacht, eigendom Gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 01 november 2050. De erfpachtcanon is € 136,– per jaar, waarbij de Algemene Bepalingen 2000 van toepassing zijn.
 • De actieve VvE, bestaande uit 8 appartementsrechten, wordt onder eigen beheer gevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 43,–
 • Parkeren op de openbare weg, waarbij een aanvraag voor een parkeervergunning (vergunningsgebied Oost-3) mogelijk is. Meer informatie hierover vind je op de website van de Gemeente Amsterdam.

 

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Vraagprijs € 235.000, – k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.