Bloemstraat 34, 1016 LC Amsterdam

Onder de rook van de Westertoren, in één van de gezelligste straatjes van de Jordaan, treft u dit sfeervol en goed onderhouden driekamerappartement met tuin aan.

Het appartement, gelegen op eigen grond, maakt deel uit van de panden en bestaande uit de Vereniging van Eigenaren Bloemstraat 34 en 36 en bevindt zich op de begane grond met een eigen entree. Het geheel is compleet gerenoveerd, inclusief nieuwe fundering, in 2007.

Werkelijk een unieke locatie! Om de hoek is de kleurrijke 2e Tuindwarsstraat gelegen, alwaar u niet alleen diverse winkels treft, maar ook leuke restaurants en cafés. De zaterdagmarkt op de Lindengracht is op loopafstand gelegen. Het Anne Frankhuis en de prachtige Westerkerk zijn binnen enkele minuten bereikbaar, maar ook het Westerpark, het Vondelpark en het Museumplein zijn goed en snel te bereiken.

In de directe omgeving vindt u scholen, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen.

Aansluitingen van tram, bus, metro en trein (Centraal station) zijn vlakbij.

Altijd op zoek geweest naar een appartement met tuin in de Jordaan, dan is dit uw kans!

Indeling:

Begane grond

Eigen entree vanaf de Bloemstraat, maar het is ook mogelijk om via het gezamenlijke trappenhuis aan de zijkant de woning te betreden.

Bij binnenkomst bent u direct in de sfeervolle, doorzonwoonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een Bosch koelkast, vaatwasser, RVS afzuigkap en een SMEG gasfornuis met een elektrische oven. De ommuurde achtertuin van ca. 30 m2 is op het Noorden gelegen.

1e Verdieping

Via de trap, vanuit de woonkamer, komt u op de overloop die u naar alle vertrekken brengt. Aan zowel de voor- als achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een totale stahoogte van 1,86m.

Tevens bevindt zich op deze verdieping het separaat toilet met fontein, de kast met de wasmachine- en drogeraansluiting, de kast met de C.V.-ketel en de badkamer, die is voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel. Net zoals op de begane grond, zijn ook op deze verdieping de oude houten constructiebalken zichtbaar.

Bijzonderheden:

  • woonoppervlakte ca. 76m2. Hierin is de slaapkamer aan de voorzijde (ca. 9m2), met een stahoogte van 1.86m, meegerekend
  • tuin van ca. 30m2, gelegen op het Noorden
  • op de begane grond is een prachtige leistenen vloer gelegen
  • verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel, Intergas Kombi Kompakt HR 28 uit 2012
  • gemeentelijk monument
  • gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
  • energielabel C afgegeven
  • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (Centrum-2b). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
  • De actieve VvE Bloemstraat 34-36 wordt professioneel beheerd door VvE NL
  • De maandelijkse servicekosten bedragen € 155,76.

Is uw interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak u!

Vraagprijs € 659.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties