FOR SALE

Bloemstraat 36 D, 1016 LC Amsterdam

Onder de rook van de Westertoren, in één van de gezelligste straatjes van de Jordaan, tref je dit sfeervolle tweekamerappartement met uitzicht op de binnentuin aan.

Het appartement, gelegen op eigen grond, is onderdeel van het Rijks monumentaal appartementencomplex Bloemstraat 34 en 36 en bevindt zich in de kap van het achterhuis. Het geheel is compleet gerenoveerd, inclusief nieuwe fundering in 2007.

Werkelijk een unieke locatie! Om de hoek is de kleurrijke 2e Tuindwarsstraat gelegen, alwaar je niet alleen diverse winkels treft, maar ook leuke restaurants en cafés. De zaterdagmarkt op de Lindengracht is op loopafstand gelegen. Het Anne Frankhuis en de prachtige Westerkerk zijn binnen enkele minuten bereikbaar, maar ook het Westerpark, het Vondelpark en het Museumplein zijn goed en snel te bereiken.

Aansluitingen van tram, bus, metro en trein (Centraal station) zijn vlakbij.

Indeling:

Via de algemene entree op de begane grond tref je op de 1e verdieping de entree van het appartement aan. Het eigen trappenhuis leidt je naar de 2e verdieping.

De hal geeft toegang aan de sfeervolle living met open keuken voorzien van de benodigde apparatuur. Vanuit deze ruimte heb je een fantastisch uitzicht op de Westertoren en de binnentuin.

In de hal bevinden zich de badkamer en het separate toilet, alsmede een aparte kast met de C.V.-ketel en een aansluiting voor de wasmachine en droger. De badkamer beschikt over een ligbad, een aparte douche en een wastafelmeubel.

De slaapkamer met een unieke kapconstructie in het zicht, is voorzien van een adequate opbergkast. Tevens heb je toegang tot een entresol, gelegen boven de hal, die als mogelijke slaapplek kan functioneren, waardoor de slaapkamer een multifunctionele bestemming krijgt.

Kortom: Een schitterend appartement in een Rijksmonument op een prachtige locatie!

Bijzonderheden:

  • woonoppervlakte ca. 46,10m2 / bruto vloeroppervlakte ca. 85,20m2
  • uitzicht op de rustige binnentuin
  • verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel
  • onderdeel van een Rijksmonument
  • gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
  • Door het gehele appartement ligt een fraaie eiken houten vloer
  • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (Centrum-2b). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
  • De actieve VvE Bloemstraat 34-36 wordt professioneel beheerd door VvE NL
  • De maandelijkse servicekosten bedragen € 101,99
  • Niet zelf bewoningsclausule is van toepassing.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je!

Vraagprijs € 375.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

 

Aanvaarding in overleg.