Boutenburg 225, 1068 ZE Amsterdam

Dit goed ingedeelde appartement met 2 volwaardige slaapkamers en een zonnig balkon op het Zuiden, tref je op de 6e verdieping van het complex Boutenburgflat in Amsterdam Osdorp.

Het appartement heeft de beschikking over een woonkamer, een open keuken, een badkamer, twee slaapkamers, een berging en een balkon op het Zuiden.

De woning is gelegen in Osdorp-Oost met de Sloterplas om de hoek. In het Sloterpark kun je heerlijk wandelen, sporten, zwemmen en diverse watersporten beoefenen. Je treft hier o.a. het Sloterplas Strand, het Sloterparkbad en meerdere restaurants aan het water.

Voor de dagelijkse boodschappen tref je om de hoek diverse winkels aan op de Osdorper Ban.

Op loopafstand is het Osdorpplein met vele kleine en grote winkels en niet te vergeten de internationale food court Westmarket.

Sportpark Ookmeer ligt vlakbij en biedt diverse sportfaciliteiten zoals fitnessclub ClubWest, meerdere voetbalverenigingen, een tennisvereniging, een honkbalvereniging en een manege.

De snelweg A-9 en A-10 zijn snel en makkelijk bereikbaar. Op fietsafstand is het treinstation Lelylaan gelegen en buslijn 69 stopt bijna voor de deur, die je rechtstreeks naar Schiphol brengt. De tramlijn 1 en 17 zijn niet ver gelegen van de woning.

Indeling:
Via de centrale entree bereik je met de lift (of trap) de woning op de 6e verdieping.
Bij binnenkomst kom je in de hal met de meterkast.
De doorzonwoonkamer heeft een toegangsdeur naar het zonnige balkon met een fantastisch uitzicht over de, bij de VvE, behorende tuin.
Aan de galerijzijde bevindt zich de open keuken die is voorzien van een inbouw vaatwasser en een magnetron. Ook aan deze zijde tref je één van de slaapkamers.
Via een kleine hal heb je toegang tot de tweede slaapkamer aan de balkonzijde, het separaat toilet met fontein en de badkamer die is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een wasmachineaansluiting en een handdoekenradiator.
In de onderbouw bevindt zich de lattenberging van ca. 5m2.

Bijzonderheden:

 • Goed ingedeeld appartement met berging
 • Woonoppervlakte appartement ca. 67,20m2 + Berging ca. 5,30m2 (NEN-2580 rapport aanwezig)
 • Balkon op het Zuiden, oppervlakte ca. 6,40m2
 • Bouwjaar ca. 1961
 • Volledige dubbele beglazing
 • Videofoon
 • De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer
 • Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een centrale voorziening. De maandelijkse voorschot stookkosten bedraagt € 70,–
 • De woning is gelegen op erfpacht, eigendom Gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31-3-2054.
 • De actieve VvE, bestaande uit 180 woningen met bergingen, een bedrijfsruimte en 14 garages, wordt beheerd door VvE beheer Eigen Haard. De maandelijkse servicekosten bedragen € 145,46
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex
 • Niet zelfbewoningsclausule is van toepassing.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Vraagprijs € 270.000, – k.k.

Aanvaarding per direct.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V.. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.