SOLD!!!

 

***** CANNENBURG 32, 1081 GZ AMSTERDAM *****

Op zoek naar een familiehuis in Amsterdam-Buitenveldert? Dan is deze rustig gelegen hoekwoning, op een geweldige locatie nabij de Zuidas, vast iets voor u!

De hoekwoning van ca. 180m2 beschikt over een woonkamer, een woonkeuken, vijf slaapkamers, een badkamer, drie separate toiletten, een balkon en een zonnige zij-/achtertuin op het Zuidwesten.

In de directe omgeving treft u een kleinschalig winkelcentrum aan voor uw dagelijkse boodschappen. Het luxe winkelcentrum Gelderlandplein is binnen enkele minuten bereikbaar en heeft een diversiteit aan winkels en restaurants.

De basis- en middelbare school zijn dichtbijgelegen. The International School van Amsterdam (AICS) is op de fiets eenvoudig en snel te bereiken.

Het mooie Amsterdamse Bos ligt om de hoek, waar u heerlijk kunt wandelen, joggen en fietsen. Maar u kunt hier ook gebruikmaken van de diverse sportgelegenheden, zoals tennis, hockey, roeien, voetbal en paardrijden.

Er is een goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen, snelweg A-9 en ring A-10. Het openbaar vervoer is in de nabijheid met diverse tram- en busverbindingen, waarmede u binnen no-time in hartje Amsterdam bent. Station Zuid/WTC is in de buurt en heeft een goede verbinding met Schiphol.

Indeling:

Begane grond

Bij binnenkomst in de ruime hal, treft u een garderobe in de trapkast, een toilet met een fonteintje en de meterkast aan. Wanneer u doorloopt komt u in de woonkeuken voorzien van diverse apparatuur, alsmede de aansluitingen van de wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier het stookhok met de C.V.-ketel. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de achtertuin, gelegen op het Zuidwesten.

Bij binnenkomst in de hal, treft u tevens de deur naar de eerste slaapkamer (voormalige garage), die voorzien is van een wastafel en diverse kastruimtes.

1e Verdieping

Vanuit de overloop heeft u middels de dubbele deur toegang tot de doorzonwoonkamer, die vanwege de grote ramen aan de voorzijde en het zijraam veel lichtinval krijgt. Ook bevindt zich er een openhaard. Aan de achterzijde is de deur naar het balkon die op het Westen is gelegen.

Op deze verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer, die tevens toegang heeft tot het balkon, en een separaat toilet met fontein.

2e Verdieping

Vanuit de overloop heeft u toegang tot de overige drie slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De gehele getegelde badkamer, die tevens vanuit de master bedroom toegankelijk is, heeft een dubbele wastafel, een ligbad en een handdoekenradiator. Ook bevindt er zich op deze verdieping een separaat toilet met wastafel.

Bijzonderheden: 

  • woonoppervlakte ca. 180m2 (bruto vloeroppervlakte m2)
  • tuin op het Zuidwesten ca. 135m2
  • balkon op het Westen ca. 4,5m2
  • verwarming / warmwatervoorziening d.m.v. combi C.V.-ketel, type Nefit (Prolin HRC 30 / CW 5), bouwjaar 2020
  • de gehele woning is voorzien van dubbelglas
  • videofoon op eerste en tweede verdieping aanwezig
  • gelegen op erfpacht, eigendom gemeente Amsterdam. Expiratiedatum 29-02-2068. Erfpachtcanon (2021/2022) € 1.347,60
  • energielabel C
  • parkeren kan voor deur middels vergunning. Twee vergunningen per adres en een bezoekersvergunning kunnen worden aangevraagd. Meer informatie vindt u op de website van de Gemeente Amsterdam
  • in de koopakte wordt, gezien het bouwjaar van de woning, een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen.

Uw interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met!

Vraagprijs € 875.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg, doch kan spoedig.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V.. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.