Chasséstraat 84-2, 1057 JJ Amsterdam

In het populaire, bruisende Amsterdam West, De Baarsjes, ligt dit sfeervolle, zeer lichte hoek appartement van ca. 90m2.

Het appartement, gelegen op eigen grond, maakt deel uit van het complex Jacob van Wassenaar Obdamstraat 38 / Chasséstraat 84 en beschikt over een woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een tweetal balkons. De ligging op de hoek, met maar liefst acht ramen naast elkaar en openslaande deuren naar het Frans balkon op het Zuidwesten, maken dit appartement uniek.

Een heerlijke, gezellige buurt met diverse restaurants, cafés, koffietentjes en winkels. Op loopafstand van De Hallen, verschillende parken en meerdere goede basisscholen en speelplekken voor kinderen.

Het appartement zelf bevindt zich op een zeer rustige plek aan een sfeervol plein, met alle voorzieningen en het bruisende stadsleven net om de hoek.

Bovendien gaan de nabijgelegen Admiraal de Ruyterweg, de Clercqstraat en de Jan Evertsenstraat deel uitmaken van de Oranje Loper, een stadsvernieuwingsplan waarbij terrassen worden uitgebreid en fietspaden worden verbreedt.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.

Altijd op zoek geweest naar een licht appartement met diverse mogelijkheden? Dan is dit je kans!

Indeling:

Via het ruime trappenhuis en de overloop kom je aan bij de ingang van de woning op de tweede verdieping.

Bij binnenkomst kom je in de hal, die je naar alle ruimtes brengt en die voorzien is van een ingebouwde garderobekast.

De sfeervolle woonkamer met open keuken, krijgt door zijn hoekligging met de vele ramen, veel lichtinval. Op het balkon met openslaande deuren is het heerlijk vertoeven op zonnige dagen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, koel-/vriescombinatie en oven. Via de woonkamer kom je in één van de drie slaapkamers, die is voorzien van een ingebouwde kastenwand en een hoogslaper. Deze ruimte kan dan ook goed als werkkamer dienst doen. Door de ingebouwde schuifdeur kun je deze kamer afscheiden van de woonkamer.

Aan de achterzijde tref je de twee andere slaapkamers. Nu worden deze kamers afgescheiden door een schuifdeur, waardoor het eenvoudig is om hier één slaapkamer van te maken. Tevens heb je via de slaapkamer toegang tot het balkon en is er een vaste kast met de wasmachine en droger aansluiting.

De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:

 • woonoppervlakte ca. 90,10m2
 • plafondhoogte ca. 2.90m
 • Frans balkon op het Zuiden gelegen en het balkon aan de achterzijde is op het Noordoosten gelegen
 • verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel, Vaillant Eco TEC uit 2019
 • houtkachel in de woonkamer aanwezig
 • gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
 • gedeeltelijk dubbel glas;
 • energielabel ? afgegeven
 • in het grootste gedeelte van de woning is een eiken houten vloer aanwezig;
 • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (West 1.1). Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • De actieve VvE J. van Wassenaar Obdamstraat 38 / Hoek Chasséstraat 84 wordt in eigen beheer gevoerd
 • De maandelijkse servicekosten bedragen € 84,–.

Is uw interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak u!

Vraagprijs € 619.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.