De Kempenaerstraat 66-2

Dit keurig onderhouden appartement van ca. 50m2 met een heerlijk balkon, is gelegen in een rustige straat van de hippe Staatsliedenbuurt.

Het appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer, een keuken, een balkon op het westen en is gelegen op de 2e verdieping.

De ligging van het appartement is ideaal. Om de hoek is het Westergasterrein gelegen, alwaar je niet alleen leuke restaurants en cafés treft, maar ook een bioscoop, tennisbanen, wandelroutes en diverse galeries. Het centrum, de gezellige Jordaan met de prachtige Westerkerk, trendy winkels, horecagelegenheden en markten, zijn binnen 10 minuten bereikbaar, maar ook het Museumplein en het Vondelpark zijn niet ver gelegen.

Halte van tram en bus liggen op loopafstand en ook de uitvalswegen naar de A10 (S103 en A105) zijn op korte afstand bereikbaar.

Via de entree word je direct verwelkomd in de lichte woonkamer van de woning, deze is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De moderne badkamer uit 2021, heeft een ruime inloop stortdouche,  een wastafelmeubel met Teak houten lades en een spiegel bovenkast, een toilet en een ruime inbouwkast met een wasmachineaansluiting.

Aan de achterzijde van het appartement ligt de comfortabele keuken, die is gerenoveerd in 2020. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een gaskookplaat, een Quooker, een oven, een magnetron, een koel/vriescombinatie en er is veel bergruimte. Een heerlijke plek dus om je maaltijden te bereiden. Ook is de C.V.-ketel in een van de kasten gesitueerd. Via de keuken kom je op het aangename balkon. De comfortabele slaapkamer ligt ook aan de achterzijde van het appartement, die ook toegang heeft tot het balkon via de openslaande deuren.

Het appartement biedt alle voordelen van stads wonen gecombineerd met de rust van een eigen thuis. Met de gunstige ligging en knusse sfeer is het de ideale plek om te wonen.

Ben je op zoek naar een knus en goed onderhouden appartement met een zonnig balkon op het westen, midden in de gezellige en hippe Staatsliedenbuurt, waar alles binnen handbereik is, dan is dit je kans!

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte ca. 49,8m2
  • Balkon op het westen ca. 5,8m2
  • Ruim, net trappenhuis
  • Badkamer en keuken recent gerenoveerd
  • Energielabel D
  • Kunststof kozijnen aan de voorzijde / houten kozijnen aan de achterzijde. Allen voorzien van dubbele beglazing
  • C.V.-ketel, type ATAG, bouwjaar 2019
  • De actieve VvE bestaat uit 4 appartementen en wordt professioneel beheerd
  • De maandelijkse servicekosten bedragen € 140,80
  • Gelegen op eeuwigdurende erfpacht, eigendom Gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon wordt jaarlijks geïndexeerd en bedraagt over 2024 € 539,86.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Opleveringsdatum: In overleg

Vraagprijs
€ 398.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VALV B.V.. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.