Makelaardij


De officiële betekenis van het beroep van makelaar is:
De persoon die bemiddelt bij de koop en de verkoop van huizen, kantoorpanden, verzekeringen en andere roerende en onroerende zaken”.
Eigenlijk komt het erop neer dat het grootste deel van het werk van een makelaar bestaat uit het zoeken naar een geschikte partij, waarmee het (on)roerend goed verhandeld kan worden.

Bent u van plan om binnenkort uw woning te gaan verkopen of wilt u de grote stap gaan wagen door een huis te gaan kopen, dan willen wij u graag in dit proces bijstaan.

In samenwerking met het team van 27Huis Real Estate Makelaars kunnen wij u begeleiden bij dit aankoop- en/of verkoopproces.

Verkoop
Het verkopen van uw woning vereist kennis en vaardigheid om een goede waarde voor uw woning te verkrijgen en om het verkoopproces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Om de juiste vraagprijs van uw woning te bepalen doen wij eerst een uitgebreid veldonderzoek en onderhouden uw woning aan een grondige inspectie.  
Door ons zullen de bezichtigingen worden gecoördineerd en zullen de potentiële kopers uitgebreid worden geïnformeerd. U ontvangt na elke bezichtiging van ons een evaluatie.
Wij begeleiden en adviseren u bij de biedingsprocedure.
Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, zal bij een notariskantoor een koopovereenkomst worden opgesteld, waarin naast de juridische aspecten, ook alle gemaakte afspraken en ontbindende voorwaarden zullen worden opgenomen.
Bij dit gehele proces zult u van het begin tot het einde door ons worden begeleid.

Aankoop
Het kopen van een woning is een niet allerdaagse en zeker een spannende activiteit. Het is dan ook belangrijk een makelaar te vinden die u in dit aankooptraject kan begeleiden en die u een betrouwbaar en gedegen advies geeft.
Wanneer bij ons uw wensen bekend zijn, worden deze ingevoerd in ons datasysteem, waarna u dagelijks een daarop aansluitend aanbod van ons krijgt toegestuurd.
Zit er iets tussen wat u aanspreekt dan zullen wij een bezichtigingsafspraak voor u maken en zullen u ook begeleiden bij deze afspraak.
Namens u zullen wij starten met de aankooponderhandelingen en met onze ervaring zullen wij u adviseren bij het bepalen van de juiste aankoopprijs.
Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, zal bij een notariskantoor een koopovereenkomst worden opgesteld, waarin naast de juridische aspecten, ook alle gemaakte afspraken en ontbindende voorwaarden zullen worden opgenomen.

Met onze persoonlijke aanpak, kennis en transparante communicatie vergroot u de kans van slagen bij deze spannende gebeurtenissen.

Wilt u een oriënteert gesprek met ons, dan maken wij graag met u een afspraak.