Makelaardij

De officiële betekenis van het beroep van makelaar is:

“De persoon die bemiddelt bij de koop en de verkoop van huizen, kantoorpanden, verzekeringen en andere roerende en onroerende zaken”.

Eigenlijk komt het erop neer dat het grootste deel van het werk van een makelaar bestaat uit het zoeken naar een geschikte partij, waarmee het (on)roerend goed verhandeld kan worden.

Ben je van plan om binnenkort je woning te gaan verkopen of wil je de grote stap gaan wagen door een huis te gaan kopen, dan willen wij je graag in dit proces bijstaan.

In samenwerking met het team van 27 Huis Real Estate Makelaars kunnen wij je begeleiden bij dit aankoop- en/of verkoopproces.

Verkoop

Het verkopen van je woning vereist kennis en vaardigheid om een goede waarde voor je woning te verkrijgen en om het verkoopproces voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Om de juiste vraagprijs van je woning te bepalen doen wij eerst een uitgebreid veldonderzoek en onderhouden je woning aan een grondige inspectie.

Door ons zullen de bezichtigingen worden gecoördineerd en zullen de potentiële kopers uitgebreid worden geïnformeerd. Je ontvangt na elke bezichtiging van ons een evaluatie.

Wij begeleiden en adviseren je bij de biedingsprocedure.

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, zal bij een notariskantoor een koopovereenkomst worden opgesteld, waarin naast de juridische aspecten, ook alle gemaakte afspraken en ontbindende voorwaarden zullen worden opgenomen.

Bij dit gehele proces zul je van het begin tot het einde door ons worden begeleid.

Aankoop

Het kopen van een woning is een niet allerdaagse en zeker een spannende activiteit. Het is dan ook belangrijk een makelaar te vinden die je in dit aankooptraject kan begeleiden en die je een betrouwbaar en gedegen advies geeft.

Wanneer bij ons je wensen bekend zijn, worden deze ingevoerd in ons datasysteem, waarna je dagelijks een daarop aansluitend aanbod van ons krijgt toegestuurd.

Zit er iets tussen wat je aanspreekt dan zullen wij een bezichtigingsafspraak voor je maken en zullen je ook begeleiden bij deze afspraak.

Namens jou zullen wij starten met de aankooponderhandelingen en met onze ervaring zullen wij je adviseren bij het bepalen van de juiste aankoopprijs.

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, zal bij een notariskantoor een koopovereenkomst worden opgesteld, waarin naast de juridische aspecten, ook alle gemaakte afspraken en ontbindende voorwaarden zullen worden opgenomen.

Met onze persoonlijke aanpak, kennis en transparante communicatie vergroot je de kans van slagen bij deze spannende gebeurtenissen.

Wil je een oriënteert gesprek met ons, dan maken wij graag met je een afspraak.