***** Droogbak 15A, 1013 GG Amsterdam *****

Wat een fantastische mogelijkheid! Deze dubbele benedenwoning met een woonoppervlakte van ca. 120 m2, biedt de optie als gezinswoning, maar er kan ook een Bed and Breakfast gehouden worden. Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, berging / wasruimte en een patio van circa 5m2.

Het Rijksmonumentale, keurig onderhouden complex is gelegen op eigen grond en aan de rand van de grachtengordel, die in 2010 benoemd is tot UNESCO Werelderfgoed.

Het appartement is om de hoek gelegen van de levendige Haarlemmerstraat, Jordaan, de binnenstad van Amsterdam, slechts 5 minuten van Centraal Station, de Noordermarkt, de Brouwersgracht en Westerstraat.

Voor de rust en ontspanning tref je op enkele minuten fietsafstand het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen.

De uitvalswegen brengen je binnen no time naar de Ring A-10 en diverse tram/bus verbindingen liggen op loopafstand.

Ben je op zoek naar een goed ingedeeld en onderhouden appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers, die je direct kunt betrekken, dan is dit je kans!

Indeling:

Bel-etage

De entree van de woning ligt op de bel-etage, waarbij je de keuze hebt om de voordeur vanaf de straatzijde te gebruiken of via het gezamenlijke trappenhuis.

De woonkamer heeft door zijn grote ramen aan de voor en achterzijde voldoende licht inval en heeft een plafondhoogte van ca. 3.10m. Aan de achterzijde tref je een toilet met een fontein. De open keuken, is voorzien van een gasfornuis met een afzuigkap, een vaatwasser en een vrijstaande koelkast. In deze ruimte is een eiken houten vloer gelegen.

In het achterhuis bevindt zich een werk-/slaapkamer met een eigen badkamer voorzien van een wastafel en douche. Ook bevindt zich hier de C.V.-ketel.

Souterrain

Vanuit de hal hebt je toegang tot alle vertrekken.

Aan de voorzijde bevindt zich een ruime was-/bergruimte, waarbij je, middels een dubbele deur, ook toegang hebt naar de straat. In deze ruimte bevinden zich de wasmachine- en drogeraansluiting.

De twee slaapkamers hebben een eigen badkamer met een inloopregendouche, een luxe toilet met bidet, een (dubbele) wastafel en vloerverwarming. Ook zijn deze kamers voorzien van een eigen airco unit en openslaande deuren naar de gezellige patio.

Bijzonderheden:

 • Bruto vloeroppervlakte ca.139m2 / Gebruiksoppervlakte ca. 120,40m2
 • Patio ca. 4,40m2
 • Plafondhoogte bel-etage ca. 3.10m
 • Rijksmonument, monumentennummer 932
 • Bouwjaar ca. 1777
 • Slaapkamers voorzien van een airco unit (ter overname)
 • Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. C.V-ketel, Remeha Avanta 35c, bouwjaar 2016
 • Vuilwaterpomp, merk Feka, bouwjaar 2015
 • Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
 • De VvE Droogbak 15 wordt in eigen beheer gevoerd. De maandelijkse servicekosten dienen nog bepaald te worden
 • Betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (Centrum-2c). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je!

Vraagprijs: € 869.800,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Oplevering: In overleg, doch kan spoedig.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.