Frans Halsstraat 74, 1072 BV Amsterdam

Prachtig geheel pand met circa 268m2 woonoppervlak te koop, gelegen op eigen grond, in het mooiste stukje van de Frans Halsstraat.

Tussen de Daniël Stalpertstraat en Saenredamstraat gelegen heel, ongesplitst pand bestaande uit 3 woningen, met tuin van circa 34m2 en schuur van circa 21m2. Het pand heeft rond 2000 een grootscheepse renovatie ondergaan, waarbij onder andere de vloerbalken op de begane grond integraal vervangen zijn. Er zijn toen ook nieuwe binnen kozijnen en knipvoegen aangebracht. Er is een vergunning aanwezig om 3 balkons aan te brengen.

Indeling:

Frans Halsstraat 74H

Gelegen op de begane grond en eerste verdieping; De voorzijde van de begane grond is in gebruik als galerie en hoort bij de woning. Aan de achterzijde en op de eerste verdieping is de eerste woning gelegen, die in gebruik is bij een van de eigenaren dus leeg op te leveren. De galerie is met een kleine ingreep weer bij de woning te betrekken. Entree tot de woning aan de achterzijde van de galerie. Woon/eetkamer met trap naar de eerste etage en toegang tot de tuin, verder een gesloten keuken met inbouwapparatuur die toegang geeft tot de achtertuin met ruime schuur van ca. 21m2 voorzien van elektra, water en verwarming . Deze woning zou uitermate geschikt kunnen zijn als praktijkwoning.

Op de eerste etage een overloop die toegang geeft tot alle vertrekken. Er is een woonkamer aan de voorzijde, evenals een kleine slaapkamer met wastafel. Aan de achterzijde een slaapkamer van goed formaat en een badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet.

Frans Halsstraat 74-2

Gelegen op de tweede verdieping; Ook deze woning is in gebruik bij een van de eigenaren dus leeg op te leveren. Overloop die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Eveneens aan de voorzijde een kleine slaapkamer. Aan de achterzijde de hoofdslaapkamer die toegang geeft tot de badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel en afgescheiden wasruimte. Er is een separaat toilet.

Verder is er op de vierde verdieping een loft, behorende tot deze woning, die dienstdoet als B&B en is voorzien van een klein keukentje en badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Frans Halsstraat 74-3 (verhuurd)

Gelegen op de derde verdieping met een zolderkamer op de vierde verdieping. Deze woning wordt verhuurd voor circa € 8.300,- per jaar (voor onbepaalde tijd). Via de hal is de keuken bereikbaar, evenals het separaat toilet en de woonkamer en suite. Aan de voorzijde is de slaapkamer. Dit is de enige woning die niet is voorzien van cv.

Via het trappenhuis toegang tot een extra slaapkamer aan de achterzijde, op de vierde verdieping.

Omgeving:

Een van de leukste stukjes van de oude Pijp, met op de hoeken trendy horecazaken. Volop winkelgelegenheid, restaurants en terrassen in de directe omgeving. Denk aan de Gerard Doustraat, Albert Cuypmarkt en Ferdinand Bolstraat. Tevens bevinden zich het Museumplein het concertgebouw op loopafstand. De ligging is zeer centraal en het pand is ook goed te bereiken met zowel de auto (via Hobbemakade – Europaplein naar de A-10) als met het openbaar vervoer (tram 3, 12, 24, bus 246 en metro 52). De gemeente Amsterdam is hier bezig de buurt opnieuw in te richten. “Het wordt een autoluwe en klimaatbestendige woonbuurt met veel ruimte voor voetgangers, fietsers, groen en speelmogelijkheden voor kinderen”.

Bijzonderheden:

  • Eigen grond
  • Woonruimte circa 268m2
  • Waarvan verhuurd circa 72m2 (huuropbrengst circa €8.300,- per jaar)
  • Tuin van circa 34m2
  • Schuur van circa 21m2 voorzien van elektra, water en verwarming
  • Pand heeft grootscheepse renovatie ondergaan rond 2000
  • Vergunning aanwezig voor aanbrengen balkons.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je!

Vraagprijs € 1.600.000,– k.k.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.