Looiersgracht 124-C, 1016 VT Amsterdam

Stel je voor: aan de charmante hoek van de Looiersgracht en de 3e Looiersdwarsstraat, pronkt een ruim appartement, gelegen op eigen grond, met een royale oppervlakte van zo’n 95m2!

Dit betoverende complex, volledig gerenoveerd in 1998, omarmt twee historische gebouwen waarin 24 prachtige appartementen zijn gehuisvest. Het appartement zelf verwelkomt je met een gezellige woonkamer en een open keuken, een badkamer, een apart toilet, een slaapkamer, een loggia, en een handige berging in de onderbouw.

De ligging is simpelweg perfect. De legendarische 9 Straatjes liggen om de hoek, waar een keur aan boetieks, gezellige eetgelegenheden en cafés op je wachten. Op een steenworp afstand vind je het Anne Frank Huis en de majestueuze Westerkerk, samen met de groene voorziening van het Westerpark, het Vondelpark en het Museumplein. In de nabije omgeving bevinden zich ook scholen, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten. Reisgemak is gegarandeerd met de nabijheid van tram-, bus-, metro- en treinstations (Centraal Station).

Als jouw droom altijd al uitging naar een licht en ruim appartement aan de schilderachtige grachten van de Jordaan, dan is dit jouw kans!

Indeling:

Via de uitnodigende, ruime entree betreed je de trap of de lift, die je naar de derde verdieping voeren, waar je de toegangsdeur treft van dit appartement.

Binnenkomend word je verwelkomd door een hal die toegang biedt tot alle ruimtes. Aan je rechterhand bevindt zich het toilet met fontein, een royale kast met aansluiting voor de wasmachine, de C.V.-ketel en de mechanische ventilatie unit, met daarnaast de badkamer. De badkamer heeft de beschikking over een vrijstaand ligbad, een wastafel en een inloopdouche.

Verderop in de hal bevindt zich de ruime slaapkamer. Aan je linkerzijde tref je de doorzonwoonkamer, compleet met een gezellige loggia aan de achterzijde. De open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 6-pits gasfornuis, een magnetron, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser, bevindt zich in de hoek van de woonkamer. De karakteristieke, constructieve balken geven het appartement een charmante uitstraling.

Via de trap in de algemene hal bereik je de parkeergarage in het souterrain, waar ook de bergingen zich bevinden. Jouw eigen berging is uitgerust met elektra, zodat je er alle gemakken kunt vinden.

Bijzonderheden:

 • Gelegen op eigen grond, dus vrij van erfpacht
 • Woonoppervlakte ca. 95,10m2
 • Berging 5,20m2
 • Bouwjaar ca. 1920 / ca. 1998 gerenoveerd
 • Verwarming en warmwater d.m.v. een eigen C.V.-ketel, type Intergas Kombi Kompakt HRE, bouwjaar 2015, jaarlijks onderhouden
 • Videofoon intercom
 • Houten kozijnen v.v. dubbel glas
 • Energielabel A+
 • Betaald parkeren op openbaar terrein of de publieke parkeergarage in de nabije omgeving zoals het Q-park aan de Marnixstraat
 • De actieve VvE Loyersburght wordt professioneel beheerd door VvE beheer Metea. De maandelijkse servicekosten bedragen € 303,96 per maand;
 • Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Vraagprijs € 825.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg, doch kan spoedig.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.