VERKOCHT!
Lorreinenstraat 6hs te 1055 CZ AMSTERDAM

Een heerlijk, speels ingedeelde woning van ca. 76 m2 met een achtertuin op het Westen, gelegen in een rustige straat van de gewilde Erasmusparkbuurt.

Het in Bos en Lommer gelegen appartement heeft de beschikking over een woonkamer, een woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en een tuin met vrijstaande berging.

In de directe nabijheid tref je een diversiteit aan winkelvoorzieningen, zoals o.a. het winkelcentrum op het Bos en Lommerplein waar ook dagelijks een markt is. Verder tref je er het SportPlaza Mercator met veel sportfaciliteiten, het theater Podium Mozaïek en diverse leuke restaurants en cafés.

Voor de ontspanning kun je in de directe omgeving naar het Erasmuspark en het Wachterliedplantsoen, maar ook het Rembrandtpark en het Westerpark zijn op enkele minuten fietsen bereikbaar.

Het appartement ligt centraal ten opzichte van de uitvalswegen (A-10) en het openbaar vervoer.

Indeling:

Bij binnenkomst van de woning, met de voordeur vanaf de straat, kom je in de hal met een tochtportaal. In de kast onder de trap bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde tref je de woonkamer met 2 inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel, een toilet en een design handdoeken radiator. Ter hoogte van de badkamer bevindt zich de inpandige werk-/slaapkamer met een inbouwkledingkast. Aan de achterzijde tref je de open keuken met eetkamer. De keuken is voorzien van een combi oven/magnetron, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een 4-pits gaskookplaat. Vanuit de eetkamer heb je d.m.v. de openslaande deuren toegang tot de achtertuin op het Westen. Aan de achterzijde bevindt zich de vrijstaande stenen berging met elektra.

Tevens bevindt zich aan de achterzijde van het appartement de tweede slaapkamer, die ook toegang heeft tot de tuin. Ook tref je hier een kast met de C.V.-ketel.

Het grootste gedeelte van de woning is voorzien van een lamelparket eikenhouten vloer.

Kortom een leuk appartement met 2 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het westen. Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je.

Bijzonderheden:

  • Appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 75,9 m2
  • Tuin van ca. 43 m2 op het Westen
  • Vrijstaande stenen berging van ca. 5 m2 met elektra
  • Zowel aan de voor- als achterzijde kunststof kozijnen met dubbel glas
  • Energielabel D
  • Verwarming en warmwater d.m.v. C.V.-combiketel (Rehema Avanta, bouwjaar 2019)
  • Gelegen op erfpacht, eigendom gemeente Amsterdam. Expiratiedatum 15-11-2063. De erfpachtcanon bedraagt € 635,– per jaar. Door de verkoper is de erfpacht eeuwigdurend vastgezet. De erfpachtcanon bedraagt per 16-11-2063 € 374,77 per jaar en wordt jaarlijks aangepast aan de daadwerkelijke inflatie van het voorgaande jaar;

· Betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (West-3.1). Met een parkeervergunning West-3.1 mag je ook parkeren in West-3 en Adolf van Nassaustraat. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam;

· De actieve VvE Lorreinenstraat 6hs, bestaande uit 4 appartementsrechten, wordt in eigen beheer gevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 94,25;

· Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Oplevering in overleg.

Vraagprijs € 566.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.