VERKOCHT

Meander 945, 1181 WP Amstelveen

Op zoek naar een leuk appartement, dat ook nog eens centraal in Amstelveen gelegen is? Dan is dit appartement vast iets voor jou!

Dit appartement van ca. 83 m2 beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een serre en een balkon op het Zuidwesten. Tevens bevindt zich in de onderbouw een inpandige berging.

Omgeving:

Het netjes onderhouden appartement is gelegen op een centrale locatie. Aan de overkant van de straat is het winkelcentrum Stadshart Amstelveen gelegen. Hier kun je niet alleen terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar je treft daar ook een diversiteit aan winkels. Vergeet daarnaast niet de horecagelegenheden, de schouwburg, bioscoop, bibliotheek en het Cobra museum.

Voor sport en ontspanning kun je terecht in het nabijgelegen Sportpark Escapade, het Meanderpark en het park en recreatiegebied Elsenhove.

Ook het mooie Amsterdamse Bos ligt in de nabijheid, waar je heerlijk kunt wandelen, joggen en fietsen. Maar je kunt hier ook gebruik maken van de diverse sportgelegenheden, zoals tennis, hockeyen, roeien, voetbal en paardrijden.

Er is een goede ontsluiting t.o.v. de uitvalsweg, snelweg A-9. Het openbaar vervoer is in de nabijheid met diverse bus- en tramverbindingen, waarmede je binnen no time in hartje Amsterdam Centrum bent. Maar ook is er een directe busverbinding naar Schiphol.

Indeling:

Via het gezamenlijke trappenhuis heb je toegang tot de woning, die gelegen is op de eerste verdieping.

Vanuit de ruime hal heb je toegang tot bijna alle vertrekken. In de hal tref je het separate toilet met fontein, de meterkast en de kast met de elektrische warmwater boiler.

De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een aansluiting voor de wasmachine. Daarbij kijkt het uit op het achtergelegen plantsoen.

Eén van de slaapkamers geeft toegang tot de badkamer, die is voorzien van een ligbad en wastafel.

Ook heb je vanuit deze slaapkamer toegang tot het balkon, die door de hoekligging erg beschut ligt.

Aan de straatzijde tref je de woonkamer en de tweede slaapkamer. Beide ruimtes geven toegang tot de serre.

In de onderbouw bevindt zich nog een ruime inpandige berging, die is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte ca. 83,20 m2 (NEN-2580 rapport aanwezig)
  • Balkon gelegen op het Zuidwesten, ca. 4,90 m2
  • Berging in de onderbouw: ca. 6,10 m2
  • Gelegen op eigen grond
  • Bouwjaar 1961
  • De woning is voorzien van een videofoon en door de gehele woning ligt een laminaatvloer in een lichte kleur
  • Verwarming d.m.v. blokverwarming en warmwater d.m.v. een boiler van 120 liter, merk Daalderop, bouwjaar 2003
  • Centrale locatie met het winkelcentrum Stadshart Amstelveen aan de overkant gelegen
  • De actieve VvE Meander IV bestaat uit 103 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 177,29, waarvan € 51,17 aan voorschot stookkosten zijn inbegrepen.

Aanvaarding

In overleg.

Vraagprijs € 329.000,- k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.