Orteliusstraat 320-1, 1056 PR Amsterdam

Op één van de mooiste plekjes van stadsdeel West, in de Orteliusstraat, tref je dit lichte tweekamerappartement van ca. 54 m2 aan.

Het appartement is gelegen op eigen grond en beschikt over een woonkamer, een slaapkamer, een woonkeuken, badkamer en een dakterras.

Een heerlijke, gezellige buurt met om de hoek gelegen het Rembrandtpark, het Erasmuspark en het Mercatorplein. Ook tref je veel diverse restaurants, cafés, koffietentjes en winkels in de omgeving.

Het centrum van Amsterdam is met de fiets binnen ca. 10 minuten te bereiken.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:

Via het open portiek kom je aan bij de eigen ingang van de woning op de eerste verdieping.

Vanuit de ruime hal heb je toegang tot alle ruimten. Aan de voorzijde tref je, door de vier grote ramen, de lichte woonkamer. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft je middels de openslaande deuren toegang tot het dakterras, die gelegen is op het Noordoosten.

Ook bevindt zich aan de achterzijde de woonkeuken met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koel/vriescombinatie, vaatwasser en een SMEG 5-pits fornuis met een grote elektrische oven. In deze ruimte bevindt zich ook een kast met de C.V.-ketel en bevindt zich in de trapkast de wasmachineaansluiting. De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en is voorzien van een wastafelmeubel, een douchecabine en een toilet.

Altijd op zoek geweest naar een leuk, goed ingedeeld appartement, waarbij je een ruime buitenruimte hebt? Dan is dit je kans!

Bijzonderheden:

 • Woonoppervlakte ca. 53,9 m2 / bruto vloeroppervlakte ca. 63 m2
 • Dakterras van ca. 7,6 m2
 • Verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel; Intergas (2003)
 • Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
 • Volledige dubbele beglazing
 • In de gehele woning ligt een eiken houten vloer
 • Onlangs is de gehele woning geschilderd
 • Betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (West 3.1). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • De actieve VvE Orteliusstraat 320 wordt in eigen beheer gevoerd
 • De maandelijkse servicekosten bedragen € 97,–
 • Niet zelf bewoningsclausule is van toepassing.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je!

Vraagprijs € 409.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding kan direct.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor

schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.