!!!VERKOCHT!!!

Orteliusstraat 44-2, 1057 BC Amsterdam

Aan de rand van het Rembrandtpark tref je deze, op eigen grond gelegen, ruime bovenwoning met een woonoppervlakte van ca. 104m2 aan.

Het appartement, gelegen aan de brede Orteliusstraat in stadsdeel De Baarsjes, beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en maar liefst 2 balkons en een dakterras!

Locatie:

In de direct omgeving liggen tal van gezellige restaurants en koffietentjes. De nabij gelegen Jan Evertsenstraat heeft een diversiteit aan winkels, alwaar je ook terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. En niet te vergeten de Ten Katebuurt, met de dagelijkse markt, de Kinkerstraat en De Hallen met zijn food hal, bioscoop en restaurants, is binnen enkele minuten fietsen bereikbaar.

De bereikbaarheid van het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te noemen.

Verder zijn er in de directe omgeving (basis-)scholen en kinderdagverblijven te vinden. Zo ligt de kleinschalige openbare basisschool de Rembrandtparkschool in de directe nabijheid.

Indeling:

Via het gezamenlijke trappenhuis tref je op 1e verdieping de entree van het appartement aan. Met nog een trap te gaan, kom je uit op de overloop van de 2e verdieping, die toegang geeft tot de woonkamer, maar waar zich ook het toilet met fontein bevindt.

In het toilet is een kast met de C.V. ketel aanwezig.

Op de 2e verdieping bevindt zich de ruime, lichte doorzon woonkamer met open keuken. De grote ramen aan de voorzijde geven een mooi uitzicht op de mooie, brede Orteliusstraat.

De open keuken ligt aan de achterzijde, die beschikt over veel kastruimte en divers inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. De keuken is afgewerkt met een natuursteen aanrechtblad.

Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is over de volle breedte van de woning en is op het noord oosten gelegen.

De gehele verdieping is voorzien van een eiken houten vloer.

Middels de trap vanuit de woonkamer kom je op de 3e verdieping.

De overloop geeft je toegang tot alle vertrekken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet, een ligbad, een wastafelmeubel en een handdoeken radiator.

De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar een ruim balkon op het noord oosten.

Bij de beide slaapkamers aan de voorzijde, loopt het plafond door tot aan de nok waardoor je een mooi ruimte effect krijgt. Tevens bevinden zich in deze slaapkamers Velux dakramen en is in een van de slaapkamers een vaste kast met de wasmachine en droger aansluiting aanwezig.

Ook deze verdieping heeft een eiken houten vloer.

Vanaf de overloop met een vaste trap kom je op het dakterras, die middels een groot dakluik te betreden is. Hier kun je de gehele dag genieten van de zon.

Kortom een mooi afgewerkt, ruim en licht appartement met 3 slaapkamers en op elke verdieping een buitenruimte. Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte ca. 104,1 m2 / bruto vloeroppervlakte ca. 119,5 m2
  • 2 Balkons en een dakterras met een totale oppervlakte van ca. 39,1m2
  • In de gehele woning ligt een eiken houten vloer
  • Verwarming / warmwater d.m.v. C.V. ketel, Vaillant Eco fit pro, bouwjaar 2021
  • De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
  • Energielabel B;
  • Gelegen op eigen grond. Dus geen erfpacht!
  • Betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (West-1.2). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
  • Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Vraagprijs € 795.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.