VERKOCHT

***** PIETER VAN DER DOESSTRAAT 9-1, 1056 VA AMSTERDAM *****

 

Op zoek naar een goed ingedeeld en netjes onderhouden tweekamerappartement in Amsterdam? Dan is dit appartement misschien iets voor jou! Het appartement bevindt zich in één van de mooie groene straten van de Baarsjes en is gelegen op EIGEN GROND!

De woning van ca. 55m2 beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en een separaat toilet. Tevens heeft het een balkon op het Noorden.

Het appartement bevindt zich in het eerste gedeelte van de straat nabij de Admiralengracht.

Op loopafstand tref je het Rembrandtpark en het Erasmuspark. En op de Jan Evertsenstraat zijn diverse winkels aanwezig voor o.a. je dagelijkse boodschappen, en je treft hier ook gezellige horecagelegenheden.

Er is een goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen ring A-10. Het openbaar vervoer is in de nabijheid door middel van diverse tramlijnen en busverbindingen.

Indeling:

Vanuit het open portiek kom je op de eerste verdieping bij de eigen entree van het appartement. Je komt binnen in een tochtportaal, waar je genoeg ruimte hebt om een garderobe te creëren. De wasmachine kun je ook mooi kwijt in de daarvoor bedoelde vaste kast. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer, die je niet alleen uitzicht biedt op het groen in de straat, maar ook op de Admiralengracht. In de hal tref je het separate toilet. De ruime en lichte slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar het balkon geeft je ook toegang tot de badkamer, die is voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en een handdoekradiator. De dichte keuken, die tevens aan de achterzijde is gesitueerd, heeft ook een toegangsdeur naar het balkon. Het keukenblok met een hardstenen aanrechtblad is voorzien van een ruime koelkast met aparte vriezer (3 laden), een vaatwasser, een 5-pits fornuis/oven met wokbrander en een afzuigkap.

Bijzonderheden:

  • woonoppervlakte ca. 55m2
  • balkon met balkonkast op het Noorden ca. 6m2
  • verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. een C.V.-combiketel, bouwjaar ca. 2003
  • gedeeltelijk dubbel glas
  • gelegen op eigen grond
  • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
  • De actieve VvE Pieter van der Doesstraat 9 bestaat uit 4 leden en wordt professioneel beheerd door Parel beheer
  • Servicekosten € 131,25 per maand
  • Niet zelfbewoningsclausule zijn van toepassing.

 

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak je!

Vraagprijs € 387.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding per direct.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor

schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.