***** POSTJESWEG 138 P, 1061 AX AMSTERDAM *****

Op zoek naar een goed ingedeeld en netjes onderhouden vierkamerappartement in Amsterdam Nieuw-West? Dan is dit appartement misschien iets voor jou! Het appartement bevindt zich in het fraaie Fresco complex uit 2009 op de 5e verdieping met een eigen parkeerplaats.

De woning van ca. 80m2 beschikt over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een inpandige berging en een balkon van ca. 9m2 op het Zuiden. Tevens beschikt het complex over een gezamenlijke fietsenberging en behoort bij dit appartement een parkeerplaats op het privé parkeerterrein.

Het appartement ligt op een strategische locatie nabij het Rembrandtpark en de Sloterplas. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de, aan de overzijde gelegen, supermarkten Albert Heijn en Lidl. Alle voorzieningen zoals scholen, sportactiviteiten en horeca zijn binnen handbereik.

Met de fiets of het openbaar vervoer (metro en tram op loopafstand) ben je in no-time in de binnenstad! Ook is er een goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen ring A10.

Indeling:

Begane grond
Via de royale hoofdentree betreed je het complex. De woning ligt op de 5e verdieping en is te bereiken via de trap of met de lift.

5e Verdieping

Bij binnenkomst in de hal, die je toegang geeft tot alle vertrekken, bevinden zich direct aan de linker en rechterzijde twee van de drie slaapkamers. Eventueel is één van deze slaapkamers bij de keuken te betrekken. Verder tref je een separaat toilet, een inpandige berging met de wasmachine en drogeraansluiting en nog een bergkast met o.a. de mechanische ventilatie-unit. De in 2019 gerenoveerde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel, een wandkast en een handdoekenradiator. Vanuit de lichte woonkamer heb je toegang tot het zonnige balkon op het Zuiden. De open keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, een oven, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer, allen van Miele.

Tevens bevindt zich aan deze zijde de derde slaapkamer, die ook toegang heeft tot het balkon.

De parkeerplaats is gelegen op een privé parkeerterrein, welke beschikt over een poort met afstandsbediening. Tevens bevindt zich op dit terrein de gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:

 • woonoppervlakte ca. 80,10m2
 • balkon van ca. 8,70m2
 • verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. stadsverwarming
 • volledig geïsoleerd
 • videofoon
 • gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, die zij heeft uitgegeven in erfpacht, waarbij de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31-10-2057
 • energielabel A afgegeven
 • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (Nieuw-West 3). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • eigen parkeerplaats op eigen terrein
 • De actieve VvE Fresco wordt professioneel beheerd door Ter Linden en Heijden VvE Beheer
 • De maandelijkse servicekosten bedragen € 129,25.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak je!

Vraagprijs € 450.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg, doch kan spoedig.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties