Admiraal de Ruijterweg 80-3, 1056 GN Amsterdam

In de bruisende Baarsjes tref je dit lichte driekamerappartement van ca. 73 m2 aan.

Het appartement heeft een plafondhoogte van ca. 2.95m, is gelegen op eigen grond en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, een woonkeuken, badkamer, separaat toilet en twee balkons, waarvan het balkon aan de achterzijde ca. 9 m2 bedraagt.

Een heerlijke, gezellige buurt met diverse restaurants, cafés, koffietentjes en winkels. Op loopafstand van De Hallen, verschillende parken en meerdere goede basisscholen en speelplekken voor kinderen.

De Admiraal de Ruijterweg, de Clercqstraat en de Jan Evertsenstraat gaan deel uitmaken van de Oranje Loper, een stadsvernieuwingsplan waarbij terrassen worden uitgebreid en fietspaden worden verbreed.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:

Via het ruime trappenhuis kom je aan bij de ingang van de woning op de derde verdieping.

Vanuit de hal heb je toegang tot alle ruimten. Aan de voorzijde tref je de woonkamer met openslaande deuren naar één van de balkons. Tevens tref je aan de voorzijde één van de twee ruime slaapkamers aan. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft je middels de openslaande deuren toegang naar het ruime balkon, die gelegen is op het Noorden.

Ook bevindt zich aan de achterzijde de open keuken met diverse apparatuur en een kast met de aansluiting van de wasmachine en de C.V.-ketel. De badkamer en separaat toilet zijn in het midden van de woning gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en douche.

Altijd op zoek geweest naar een licht appartement met diverse mogelijkheden? Dan is dit je kans!

Bijzonderheden:

 • Woonoppervlakte ca. 73,4 m2 / bruto vloeroppervlakte ca. 82,6 m2
 • Twee balkons met een totale oppervlakte van ca. 10,1 m2
 • Verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel; Intergas (2008)
 • Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
 • Energielabel A
 • Volledige dubbele beglazing
 • Mooie hoge plafonds
 • Betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (West 1.1). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • De actieve VvE Admiraal de Ruijterweg 80 wordt in eigen beheer gevoerd
 • De maandelijkse servicekosten bedragen € 75,–
 • Niet zelf bewoningsclausule is van toepassing.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je!

Vraagprijs € 525.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding kan direct.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor

schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.