VERKOCHT!!!

 

***** SCHIERSTINS 50, 1082 TJ AMSTERDAM *****

Op zoek naar een 3-kamer appartement met tuin in Amsterdam-Buitenveldert? Dan is dit appartement misschien iets voor u! Het appartement bevindt zich in een rustige en groene omgeving, maar binnen enkele minuten kunt u de drukte opzoeken van de grote stad!

De woning, die nog in redelijk originele staat verkeert, beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, een dichte keuken en heeft een woonoppervlakte van ca. 61 m2. Tevens heeft het een ruime tuin op het Westen, ca. 75 m2, en een inpandige berging van ca. 10 m2 op de begane grond.

Op loopafstand treft u de Zuidas, het Winkelcentrum Groot Gelderlandplein, de Vrije Universiteit, diverse sportgelegenheden en het Station Zuid WTC. Aan de rand van Buitenveldert treft u het Amstelpark en in aansluiting met Amstelveen treft u het Amsterdamse Bos.

Er is een goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen, snelweg A-4 en ring A-10. Het openbaar vervoer is in de nabijheid van het complex, trams 5 en 25, diverse bus- en metroverbindingen.

Indeling:

Vanuit het algemene trappenhuis heeft u op de begane grond de entree van het appartement. De ruime hal biedt u toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u een slaapkamer die voorzien is van een wastafel. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een toegangsdeur naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de dichte keuken die ook een toegangsdeur heeft naar de achtertuin van ca. 75 m2. De woonkamer is aan de achtertuin gesitueerd.

De doucheruimte is te bereiken vanuit de hal, maar is ook via de keuken bereikbaar. Het separate toilet met fontein treft u in de hal.

Aan de voorzijde bevindt zich de inpandige berging, die zowel vanaf de straatzijde als vanuit de woning toegankelijk is.

Bijzonderheden:

 • woonoppervlakte ca. 60,6m2 en inpandige berging van ca. 9,7m2
 • achtertuin van ca. 75m2 op het Westen
 • verwarming d.m.v. gaskachel, type Dru – Berlien (bouwjaar + 1999) en gevelkachel (Dru)
 • warmwatervoorziening d.m.v. geiser, type Bosch – WT13 (bouwjaar + 2014)
 • de woning verkeert nog in redelijk originele staat
 • volledige dubbele beglazing
 • gelegen op erfpacht gemeente Amsterdam, expiratiedatum 15-10-2036, erfpachtcanon € 165,18 per jaar
 • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel. Er is geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning
 • De professionele beheerde en financieel gezonde VvE Schierstins I bestaat uit 40 appartementsrechten
 • Servicekosten € 115,– per maand
 • Ouderdoms-, niet zelfbewonings- en asbestclausule zijn van toepassing.

Uw interesse gewekt? Wij maken graag met u een bezichtigingsafspraak!

Vraagprijs € 400.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg, doch kan spoedig.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.