***** Stadionplein 83-III, 1076 CK Amsterdam *****

Met uitzicht op het Olympisch stadion bevindt zich deze lichte, ruime bovenwoning van ca. 111m2 met balkon.

De woning, met afgekochte erfpacht, is verdeeld over 1,5 verdieping en beschikt over een doorzon woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, een badkamer, twee Frans balkons en een balkon op het Oosten.

Het appartement is gelegen op het rustige gedeelte van het Stadionplein en in de omgeving treft u tal van winkelstraten, restaurants, parken en sportvoorzieningen. Ook treft u binnen enkele minuten wandelen diverse tram- en busverbindingen en is Station Zuid-WTC goed bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u niet alleen op het Stadionplein terecht, maar ook op de Stadionweg en Beethovenstraat. In het vlakbij gelegen winkelcentrum Gelderlandplein kunt u overdekt winkelen. Zowel het Amsterdamse Bos, als het Vondelpark en Beatrixpark treft u op enkele minuten fietsafstand.

De uitvalswegen brengen u binnen no time naar de Ring A-10.

Indeling:

Via de open portiek, komt u in het gemeenschappelijke trappenhuis. De woningtoegangsdeur bevindt zich op de derde verdieping, waarna u in de hal aankomt die u naar diverse vertrekken leidt.

De doorzon woonkamer krijgt veel licht, doordat deze over de volle breedte van het appartement voorzien is van ramen en een Frans balkon. Tevens kan de woonkamer worden gescheiden middels de en suite deuren. Aan de achterzijde treft u het balkon, die u vanaf zowel de woonkamer als de keuken kunt betreden.

De dichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op deze verdieping treft u ook één van de slaapkamers, een garderobe kast en het separaat toilet met fontein.

Via de interne trap komt u op de vierde verdieping, alwaar aan de voorzijde de andere twee, ruime slaapkamers zijn gesitueerd. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot een Frans balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel en een toilet. Ook treft u op de overloop twee vaste kasten, waar in één kast de C.V.-ketel is gesitueerd en in de andere kast bevinden zich de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte ca. 111m2
  • Ligging balkon (ca. 6m2) op het Oost
  • Woonkamer voorzien van houten parketvloer
  • Verwarming en warmwater voorziening door middel van een C.V.-ketel, Remeha Avanta 28c, bouwjaar 2021
  • Gedeeltelijk dubbelglas
  • Bouwjaar 1931
  • Voortdurend recht van erfpacht, waarvan de erfpachtcanon is afgekocht tot 16-05-2055
  • De actieve VvE Stadionplein 65-89 en Stadionkade 157-161 wordt beheerd door Rappange. De maandelijkse servicekosten bedragen € 136,– Hiervan bedraagt € 38,– voorschot stookkosten op de vaste lasten van de blokverwarming van het complex
  • Parkeren mogelijk via vergunningstelsel.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met u!

Vraagprijs: € 795.000,– k.k.

Oplevering: Direct.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend.

VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.