TE KOOP

Valeriusstraat 5-2, 1071 MB Amsterdam

Aan één van de meeste gewilde straten van Amsterdam Oud-Zuid, de Valeriusstraat, ligt dit sfeervolle, lichte appartement van ca. 82m2.

Het appartement, gelegen op eigen grond, beschikt over een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een zonnig balkon. Een tweede slaapkamer is realiseerbaar, zie hiervoor de alternatieve plattegrond.

Een rustige buurt tussen de Jacob Obrechtstraat en de Cornelis Schuytstraat, alwaar je talloze luxe winkels, speciaalzaken en diverse restaurants en cafés treft. Op loopafstand van het Museumplein, het Vondelpark en meerdere goede basisscholen en speelplekken voor kinderen.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. In ca. 40 minuten bent u met de bus op Schiphol!

Altijd al op zoek geweest naar een ruim opgezet en licht appartement in het gewilde Amsterdam Oud-Zuid? Dan is dit je kans!

Indeling:

Via het nette trappenhuis kom je aan bij de ingang van de woning op de tweede verdieping.

Bij binnenkomst kom je in de hal, alwaar je het separaat toilet met fontein treft en je toegang hebt tot de keuken.

De keuken is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, koel-/vriescombinatie en oven.

De doorzonwoonkamer is ruim opgezet en is door de vele ramen aan de achter- en voorzijde licht te noemen. Doordat de achterzijde op het Zuiden ligt geniet je hier nog meer van!

Grenzend aan de woonkamer tref je de slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche, wastafelmeubel, tweede toilet en een kast met de wasmachine- en drogeraansluiting.

Aan de achterzijde van de woonkamer heb je middels openslaande deuren toegang tot het balkon, die gelegen is op het Zuiden en uitzicht heeft op de rustige binnentuin. Ook bevindt zich er een toegangsdeur naar het balkon vanuit de keuken.

 

Bijzonderheden:

 • woonoppervlakte ca. 81,5m2
 • plafondhoogte ca. 2,85m
 • balkon op het Zuiden gelegen van ca. 8,4m2
 • verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel, Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 uit 2011
 • gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
 • gedeeltelijk dubbelglas en voorzetramen
 • energielabel ? afgegeven
 • 2008-2010 fundering vernieuwd
 • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (Zuid 8.1). Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • De actieve VvE Valeriusstraat 5 wordt in eigen beheer gevoerd
 • De maandelijkse servicekosten bedragen € 120,–
 • Niet zelf bewoningsclausule is van toepassing.

Is uw interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak u!

Vraagprijs € 749.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg, doch kan spoedig.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.