Van Hilligaertstraat 16-A, 1072 JZ Amsterdam

Op de rand van de gezellige buurten De Pijp en de Rivierenbuurt, tref je deze benedenwoning met een woonoppervlakte van ca. 60m2 en een zonnige achtertuin op het zuiden aan.

Het appartement is onderdeel van een gemeentelijk monument en beschikt over een woonkamer, een keuken, 2 slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer en een achtertuin met vrijstaande schuur!

Locatie:

Een perfecte locatie in stadsdeel Zuid, in de bruisende en gezellige buurt De Pijp met op loopafstand o.a. de dagelijkse Albert Cuypmarkt, de Ceintuurbaan, de Scheldestraat en Maasstraat.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse horecagelegenheden, zoals restaurant Loetje, Brouwerij Troost, café De Plakhoek en niet te vergeten het Apollo hotel en hotel Okura. Op het Gerard Douplein en de Ferdinand Bolstraat kun je niet alleen terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar je treft daar ook een diversiteit aan winkels.

Voor sport en ontspanning kun je terecht in de nabijgelegen Sportcentrum De Pijp, roei en zeilvereniging De Amstel, kinderboerderij De Pijp, het Beatrixpark en het Sarphatipark. Booteigenaren kunnen eventueel hun boot aanleggen in de, om de hoek gelegen, Boerenwetering/De Kom.

De bereikbaarheid van het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te noemen. Zo ben je op enkele minuten loopafstand verwijderd van metrohalte De Pijp, alwaar je een directe verbinding hebt naar het Centraal station en station Zuid/WTC.

Verder zijn er in de directe omgeving (basis-)scholen en kinderdagverblijven te vinden.

Indeling:

Via het gezamenlijke trappenhuis tref je de entree van het appartement aan. In de hal is een trapkast met de C.V.-ketel en een wasmachineaansluiting. Ook vindt je hier het separaat toilet met fontein.

De lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken, aan de achterzijde gelegen, beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, een oven-/magnetron, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is de achtertuin te betreden. De ruime tuin is gelegen op het zuiden en heeft een vrijstaande schuur.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een handdoekenradiator.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, waarvan één een deur heeft naar de zonnige achtertuin. Ook bevindt er zich een luik naar een droge bergruimte van ca. 37m2. Hier heb je geen stahoogte.

Kortom een leuk appartement met 2 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuiden. Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je.

Bijzonderheden:

 • Woonoppervlakte ca. 59,2 m2 / bruto vloeroppervlakte ca. 65,8 m2
 • Achtertuin op het zuiden gelegen een oppervlakte van ca. 56m2
 • Schuur ca. 4,4m2
 • Verwarming / warmwater d.m.v. C.V. ketel, Ferroli – BlueSense 4 32, bouwjaar 2021
 • De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof en van houten kozijnen met dubbel glas
 • Energielabel D
 • Gemeentelijk monument
 • Gelegen op gemeentelijk erfpacht van Amsterdam. Erfpacht canon afgekocht tot 30-09-2054.
 • Betaald parkeren en volgens vergunningstelsel (Zuid-3.2 Zuid De Pijp). Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • De actieve VvE De Vincent III wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam
 • De maandelijkse servicekosten bedragen € 144,67
 • Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Vraagprijs € 479.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding per direct.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties