***** VAN OLDENBARNEVELDTSTRAAT 52 Z, 1052 KC AMSTERDAM *****

VERKOCHT

Op zoek naar een goed ingedeeld en netjes onderhouden driekamerappartement in Amsterdam? Dan is dit appartement misschien iets voor jou! Het appartement bevindt zich in het zeer comfortabele en fraaie nieuwbouwcomplex HendriXL en is gelegen op EIGEN GROND!

De woning van ca. 79m2 beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Tevens heeft het een afgeschermde binnentuin op de binnenplaats van ca. 30m2.

Het appartement ligt in de populaire Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West. Op de Hugo de Grootplein om de hoek, bevinden zich diverse gezellige café-restaurants en winkels. Aan de achterzijde van het complex is de Albert Heijn gelegen voor je dagelijkse boodschappen.

De Jordaan is slechts 5 minuten lopen en hier heb je een diversiteit aan winkels, boetieks en horecagelegenheden. En niet te vergeten de zaterdagmarkten op de Noordermarkt en de Lindengracht en elke maandagochtend de lapjesmarkt op de Westerstraat.

Op fietsafstand bereik je het Westerpark, het Rembrandtpark en het Erasmuspark. Maar ook De Hallen met restaurantjes en bioscoopzalen ligt op steenworp afstand van de woning vandaan.

Er is een goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen ring A-10. Het openbaar vervoer is in de nabijheid door middel van diverse tramlijnen en busverbindingen.

Indeling:

Begane grond

Via de royale hoofdentree kom je het ruim opgezette complex binnen. De woning ligt op de 2e verdieping en is te bereiken via de trap of één van de 2 liften die in het complex aanwezig zijn.

2e Verdieping

Entree, hal van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn. De lichte woonkamer met openslaande deuren naar het Franse balkon aan de Frederik Hendrikstraat is gelegen op het Westen. De open keuken, die in 2020 geplaatst is, is voorzien van een elektrische kookplaat, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser en een koelkast. Aansluitend aan deze open keuken is een bijkeuken, alwaar zich de wasmachineaansluiting bevindt.

De in 2020 vernieuwde, moderne badkamer, is voorzien van een inloopdouche en een houten wastafelmeubel met dubbele wastafels. Het separaat toilet is in dezelfde stijl vernieuwd.

Aan de voorzijde, grenzend aan de binnenplaats, is één van de slaapkamers met een inbouwkledingkast. Dit appartement bevindt zich aan het einde van het blok, waardoor er geen mensen voor het slaapkamerraam lopen. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement.

De riante, geheel betegelde tuin, bevindt zich op de binnenplaats en is omgeven door plantenbakken, waardoor enige privacy wordt verkregen.

Het appartementencomplex is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en een parkeergarage. In deze parkeergarage bieden wij de mogelijkheid om een parkeerplek te kopen met een vraagprijs van € 65.000,– k.k. De voorkeur wordt gegeven om het appartement tezamen met de parkeerplaats te verkopen.

Bijzonderheden:

 • woonoppervlakte ca. 79,3m2
 • binnentuin van ca. 30m2
 • verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. een C.V.-combiketel, type AWB, bouwjaar ca. 2006
 • volledig geïsoleerd
 • de woning is in 2020 geheel intern gerenoveerd, waarbij de keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd en er een PVC visgraat vloer is gelegd
 • het appartement en de tuintjes zijn gelegen op eigen grond
 • de parkeerplaats is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, die zij heeft uitgegeven in erfpacht, waarbij de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2052
 • energielabel A afgegeven
 • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
 • De actieve VvE HendriXL wordt professioneel beheerd door Newomij
 • Servicekosten van het appartement en de tuintjes bedragen € 157,05 per maand. De servicekosten van de parkeerplaats bedraagt € 11,20 per maand
 • Niet zelfbewoningsclausule is van toepassing.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak met je!

Vraagprijs € 595.000,– k.k.

De parkeerplaats in de parkeergarage wordt afzonderlijk aangeboden met een vraagprijs van

€ 65.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.