VERKOCHT!
Van Ostadestraat 142-1, 1072 TE Amsterdam

Een leuk 2-kamer appartement van circa 49m2 op de 1e verdieping met een gezellig balkon op het zuidoosten! Ben je opzoek naar een, op eigen grond gelegen, netjes onderhouden appartement in de gezellige buurt De Pijp, dan is dit je kans!

Het appartement heeft de beschikking over een woonkamer, een slaapkamer, een half open keuken, een badkamer en een zonnig balkon aan de achterzijde.

De woning is gelegen aan de rustige Van Ostadestraat, maar is centraal gelegen in de gezellige en populaire buurt De Pijp, Amsterdam-Zuid. Om de hoek ligt de beroemde Albert Cuypmarkt.

Op loopafstand bevinden zich leuke cafés en restaurants, trendy winkels, maar ook de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het Sarphatipark, Amstelpark of Martin Luther Kingpark.

In de directe omgeving tref je diverse sportvoorzieningen. Het appartement is zeer goed bereikbaar. Zo ben je op loopafstand van de metro Noord-Zuid lijn verwijderd, die je binnen enkele minuten naar het Centraal Station of Station Zuid-WTC brengt. Maar ook de tramlijn 12 die door de Ferdinand Bolstraat rijdt, is binnen handbereik. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts enkele minuten rijden.

Indeling:

Via het algemene trappenhuis tref je op de eerste verdieping de entree van de woning.

Bij binnenkomst kom je in de kleine hal, waar je o.a. toegang hebt tot de badkamer, die is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet.

Na binnenkomst in de woonkamer, tref je de half open keuken aan de achterzijde die is voorzien van een inbouw 4-pits gasstel en afzuigkap. Ook is de C.V.-ketel hier gesitueerd. De woonkamer heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar het gezellige balkon, die is gelegen op het zuidoosten. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:

  • Netjes onderhouden appartement in de gezellige en populaire buurt De Pijp
  • Woonoppervlakte appartement ca. 48,6m2
  • Balkon op het zuidoosten, oppervlakte ca. 2,80m2
  • Bouwjaar ca. 1901
  • Energielabel D
  • Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een C.V.-ketel (Intergas, bouwjaar 2014)
  • De woning is gelegen op eigen grond. Dus geen erfpacht!
  • De actieve VvE, bestaande uit 4 appartementsrechten, wordt in eigen beheer gevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 65,–
  • Parkeren op de openbare weg, waarbij een aanvraag voor een parkeervergunning (vergunningsgebied Zuid-3.2 De Pijp Zuid) mogelijk is. Met deze parkeervergunning mag je parkeren in Zuid-3 en Zuid-4. Meer informatie hierover vind je op de website van de Gemeente Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Vraagprijs € 419.000, – k.k.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V.  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.