VERKOCHT
Waterlooplein 343C, 1011 PG Amsterdam

Wonen midden in het centrum van Amsterdam, met de rust van een binnentuin!

Dit speels ingedeelde en goed onderhouden 3-kamer appartement heeft een totale woonoppervlakte van ca. 71m2 en ook nog eens 2 patio’s! Het appartement bevindt zich op een unieke plek in Amsterdam, om de hoek van de Nieuwe Amstelstraat, en is gelegen op eigen grond.

In 2011/2012 is een gedeelte van het complex geheel nieuw opgetrokken, waarbij o.a. de oude voorgevel in stand is gehouden, er 6 nieuwe appartementen zijn vervaardigd en het gehele complex is voorzien van een nieuwe fundering en kelderbak.

Dit appartement is hier onderdeel van, is gelegen in de binnentuin, en heeft de beschikking over een woonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een inpandige berging en twee patio’s.

Het complex is gelegen tegenover de Stopera, het stadhuis en het Muziektheater. Alsmede het Waterlooplein met zijn bekende markt, die van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur wordt gehouden. Het Rembrandtplein, het Muntplein en de Kalverstraat bevinden zich op loopafstand.

Het Wertheimpark is op fietsafstand bereikbaar en er is een klein park gelegen aan de Amsterdamse Plantage Middenlaan, hoek Plantage Parklaan tegenover de Hortus Botanicus Amsterdam, in de Plantagebuurt.
Het metrostation “Waterlooplein” geeft toegang tot de metrolijnen 51 – 53 – 54. De halte van tramlijn 14, alsmede diverse buslijnen, zijn om de hoek.

Ben je op zoek naar een goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers en 2 patio’s, midden in het centrum van Amsterdam, waar alles binnen handbereik is en je thuiskomt met de rust van een binnentuin. Dan is dit je kans!

Indeling:

De algemene voordeur geeft je toegang tot de moderne en ruime hal, waarbij je via de trap naar het souterrain, de toegangsdeur van het appartement treft.

Bij binnenkomst kom je direct in de woonkamer. In de woonkamer bevindt zich ook de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een natuurstenen aanrechtblad. Tevens tref je hier een kast met de C.V.-installatie en de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Voordat je naar de overloop gaat, die je leidt naar alle andere vertrekken, tref je de inpandige berging met een sta-hoogte van ca. 1.60m hoogte. Beide slaapkamers hebben toegang, middels een schuifpui, tot een patio.

De badkamer beschikt over een duo inloop-stortdouche, dubbele wastafel en een toilet.

Bijzonderheden:

 •  Speels ingedeeld appartement gelegen aan de binnentuin / achterzijde van het complex
 •  Het appartement is gelegen op eigen grond, dus GEEN erfpacht
 • Woonoppervlakte ca. 70,5m2 (NEN-2580 rapport aanwezig)
 • Twee patio’s, oppervlakte ca. 9m2 en ca. 12,5m2
 • Inpandige berging van ca. 8,9m2 (sta-hoogte ca. 1.60m)
 • Bouwjaar ca. 1906 / vernieuwbouwd 2011-2012
 • Volledig geïsoleerd
 • Videofoon
 • Gehele woning is voorzien van een eikenhouten lamelparket vloer
 • Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel (Intergas, 2013)
 • Gehele complex is voorzien van een nieuwe fundering en kelderbak
 • De actieve VvE, bestaande uit 7 appartementsrechten, wordt professioneel beheerd door VastgoedAdvies Van Luijk. De maandelijkse servicekosten bedragen € 118,47
 • Parkeren op de openbaar weg, waarbij een aanvraag voor een parkeervergunning (vergunningsgebied Centrum 1) mogelijk is. Als vergunninghouder kan men ook parkeren in de nabij gelegen Parking Centrum Oosterdok, (Oosterdoksstraat 150). Meer informatie hierover vind je op de website van de Gemeente Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Vraagprijs € 525.000, – k.k. VERKOCHT

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V.  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte.
Verkopende partij geeft hierover geen garanties.