WEDDERBORG 4, 1082 TA AMSTERDAM

Op zoek naar een goed ingedeeld driekamer appartement in Amsterdam-Buitenveldert? Dan is dit appartement misschien iets voor jou! Het appartement bevindt zich in een rustige en groene omgeving, maar binnen enkele minuten kun je de drukte opzoeken van de grote stad!

De woning van ca. 68m2 beschikt over een woonkamer, drie slaapkamers, een keuken en een badkamer. Tevens heeft het een balkon op het Westen en een ruime berging op de begane grond.

Op loopafstand tref je de Zuidas, het winkelcentrum Gelderlandplein, de Vrije Universiteit, diverse sportgelegenheden en het Station Zuid WTC. Aan de rand van Buitenveldert tref je het Amstelpark en in aansluiting met Amstelveen tref je het Amsterdamse Bos.

Er is een goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen, snelweg A-4 en ring A-10. Het openbaar vervoer is in de nabijheid van het complex met tramlijn 5, metrolijnen 50 en 51, diverse busverbindingen en treinverbindingen.

Indeling:

Vanuit het algemene trappenhuis, heb je op de tweede verdieping de entree van het appartement. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is door het extra raam in de zijgevel een lichte ruimte. Aan de voorzijde tref je twee van de drie slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een wastafelmeubel. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

De derde slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een toegangsdeur naar het balkon. Ook is in deze kamer de wasmachine-aansluiting en de warmwaterboiler aanwezig. De keuken, die aan de achterzijde ligt en toegang heeft tot het balkon, is voorzien van een inbouw koel/vriescombinatie en een inbouw gaskookplaat. Het separate toilet tref je in de hal.

In de onderbouw bevindt zich de ruime berging, die is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:

  • woonoppervlakte ca. 67,6 m2; (NEN 2580 rapport aanwezig)
  • balkon met balkonkast op het Westen ca. 5,4 m2
  • berging voorzien van elektra ca. 7,7 m2
  • verwarming d.m.v. gaskachel, Benraad, bouwjaar 1997 / warmwatervoorziening d.m.v. warmwaterboiler Daalderop, bouwjaar 2007
  • volledig dubbel glas
  • gelegen op erfpacht, eigendom Gemeente Amsterdam, expiratiedatum 15-10-2036, erfpachtcanon € 121,62 per jaar
  • betaald parkeren en volgens vergunningstelsel. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam
  • De actieve VvE Wedderborg I wordt professioneel beheerd door VastgoedAdvies Van Luijk
  • Servicekosten € 103,– per maand.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak je!

Vraagprijs € 365.000,– k.k.

De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding per direct.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten

worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.