Wie ben ik

 

Na werkervaring te hebben opgedaan bij een accountantskantoor en een woninginrichting, heb ik de uitdaging aangenomen om bij een beleggingsmaatschappij in onroerend goed te Amsterdam aan de slag te gaan.

In die periode is mijn interesse ontstaan naar alles wat te maken heeft met het onroerend goed.

Vanaf 2000 heb ik de overstap gemaakt naar de makelaardij en heb ik mijn opleiding in 2005 met plezier behaald.

Wat mij ontzettend aantrekt in het werkzaam zijn in de makelaardij, is het samen met zoekers op pad te gaan en het huis van hun dromen te vinden. Of een huiseigenaar, die zijn huis wil verkopen, mij het vertrouwen geeft dat ik zijn/haar huis zal verkopen voor de beste prijs! Beide gevallen zijn uiteraard een kwestie van vertrouwen, maar bij een verkoop is de makelaar degene die aan een potentiele koper  over zal brengen hoe fijn dit huis is geweest voor de vorige eigenaar…..

Tijdens mijn werkzaamheden bij het makelaarskantoor, heb ik o.a. het beheren van Verenigingen van Eigenaren (VvE) op mij genomen en bij het opstarten van mijn eigen bedrijf, zijn de VvE’s die onder mijn hoede vielen, dan ook mee overgegaan.

Door de jarenlange praktijkervaring en veelzijdigheid in mijn werkzaamheden, heb ik een brede kennis opgebouwd  voor een goede begeleiding op het gebied van het beheer voor VvE’s en makelaardij. Met deze basis en door verschillende activiteiten in het onroerende goed van Amsterdam, hoop ik je van dienst te kunnen zijn, onder het motto “de cliënt staat altijd centraal”.